Worst Case Scenario (Izrael)
Lokacija: Velika dvorana Lutkovnega gledališča Maribor
Mesto: Maribor
Trajanje: 70 min

Datum: 17. 5. 2019
Ura: 20.00

V prepletu osebnih izkušenj posameznikov in globalne politične situacije, v kateri so se znašli, nam ustvarjalci ponudijo varietejski program prizorov žongliranja, petja, plesa in glasbe, ki se sestavijo v predstavo o politični situaciji življenja mladih v Tel Avivu. Multidisciplinarna uprizoritev, ki prehaja med pripovedništvom, plesom, cirkusom in gledališčem animiranih objektov, predstavlja njihove izkušnje iz vsakdanjega življenja v vojnem žarišču, nabrane v enem letu in strnjene v 23 izkušenj. Nastopajo žongler, akrobat, ki pleše, glasbenik, ki jamma, in bojevnica. Vse, kar vidimo v uprizoritvi, se je v resnici zgodilo.

Kolektiv Worst Case Scenario sestavljajo štirje samostojni umetniki, ki delujejo kot multidisciplinarni ustvarjalci, vsi pa so podkovani performerji, cirkusanti in glasbeniki. V njihovem delu je zelo izrazita večplastna slika realnosti, podkrepljena s poetičnim pogledom na svet in prepletena z njihovim veščinami.

Predstavi sledi pogovor z ustvarjalci.

Avtorja koncepta Danielle Cohen Levy, Namer Golan
Izvajalci Danielle Cohen Levy, Gil Lavi, Namer Golan, Tomilio Munz
Scenografa in kostumografa Daniel Blankett, Michal Fridman
Oblikovalec zvoka Gil Lavi
Oblikovalec svetlobe Yoav Barel
Producent Michal Pinto
Vodja mednarodnih gostovanj as is presenting arts

 

Galerija

Lokacija: Velika dvorana Lutkovnega gledališča Maribor
Mesto: Maribor
Trajanje: 70 min

Datum: 17. 5. 2019
Ura: 20.00

Vstopnice za posamezne dogodke je možno kupiti od 1. do 18. 5. v festivalskem centru Urban Garden na Ulici kneza Koclja 6 in v spletni prodaji na vstopnice@prestopi.si (spletni nakup vstopnice je možen vsaj en dan pred dogodkom).

Vstopnice bo možno kupiti tudi na prizoriščih posameznih dogodkov eno uro pred začetkom, če bodo še na voljo. Rezervacije vstopnic niso možne.