GROOVELAND

GROOVELAND

Grooveland je osemčlanska zasedba, ki jo na odru raznese kot glasbeno eksplozijo funka, soula, popa in jazza. So Mariborčani, ki že nekaj let vztrajno polnijo prizorišča in skrbijo za večerno energetsko sprostitev ob odlični glasbi. Preigravanju glasbenih priredb velikanov, kot so Stevie Wonder, Amy Winehouse, Earth, Wind & Fire, Tower of Power, Bruno Mars, in mnogih drugih, vse pogosteje dodajajo tudi avtorske pesmi, ki so odraz njihove raznolikosti, predanosti in kvalitete.

O zasedbi:

Grooveland je zasedba prijateljev, ki se je formirala leta 2016. Člani so se spoznali med šolanjem na Konservatoriju za glasbo in balet v Mariboru in se združili iz ljubezni in strasti do glasbe. Večji del zasedbe je glasbeno šolanje nadaljeval in trenutno so zaradi študija razpršeni v Celovcu, na Dunaju, v Gradcu, po Sloveniji in še kje.

Zasedba: Alja Senčar – vokal, Žan Milošič – klaviature, Blaž Starc – saksofon, Aljaž Stošič – pozavna, Tjan Šoštarič – bas, Kristjan Štelcer – kitara, Tadej Vilar – trobenta, Lan Vračun – bobni

Na sporedu:
20. maj 2023 ob 21:00
Vetrinjski dvor
Lokacija: Maribor
Trajanje: 90 minut