Roke so zlato

Tlakujmo pot nazaj v gledališče, nazaj na Intimni oder! Da bo ta prvič od jeseni 2020 naprej lahko široko odprl vrata za javnost.

Andraž Jug & Slam zverine bodo tlakovali pot in polagali ploščice. Metaforične. Simbolne. Dobesedne. Na stopnišče, ki vodi v GT22 z Židovske ulice.

Bi radi pomagali? Bi radi pometali, risali, pesnikovali, mešali, brusili, slamali, rezali, polagali, performirali, rajhali, fugirali, se družili, pomivali in utirali pot kulturi?

Kultura potrebuje nove delovne sile. Pridite v oblačilih, ki jih boste z veseljem umazali. Za vašo pomoč vas bomo poplačali z delavsko malico.

V soboto, 5. junija, bodo ob 18. uri s pesmijo otvorili obnovljeno stopnišče in vstopili bomo lahko v gledališče – s predstavo B U M !

Po delu si bomo privoščili zaslužen odmor, zvečer pa se bomo premaknili na Židovski trg, kjer se začne Jazz ‘ma mlade z birds of unknown (SI) in Borna Pehar 4tet (CRO/SI)!

***

V skladu z odloki vlade je udeležba na kulturnih dogodkih dovoljena osebam z negativnim testom na covid-19, cepljenim ali prebolevnikom. Za otroke to pravilo ne velja.

Upoštevati moramo priporočila glede vzdrževanja medosebne razdalje, pravilnega nošenja maske, higiene rok in higiene kašlja.

***

Mesto: Maribor
Trajanje: 240 minut in 60 minut
Na sporedu:
4. junija 2021 ob 15:00
Vogal GT22
5. junija 2021 ob 18:00
Vogal GT22